WISPAMERICA 2018 Conference Agenda
Check back often for changes & additions
Last update: 12/15/17
TUESDAY, MARCH 6, 2018  
Time Track -- Session Title Room
8:00am - 9:15am - - Breakfast | Opening Remarks | Sponsor Intros TBA
9:15am - 9:30am     Intermission (15 min)  
9:30am - 10:15am - - State of WISPA TBA
10:15am - 10:30am     Intermission (15 min)  
10:30am - 12:00pm - - Speed Dating TBA
12:00pm - 2:15pm     Exhibit Hall (Lunch from 12:30pm - 1:30pm) TBA
 
SESSION 1
2:15pm - 3:15pm Technical
Introduction to Dynamic Routing TBA
Business
Is LTE The Right Business Model? TBA
Regulatory TBA TBA
Marketing Developing Sales Channels and Partners TBA
Advanced Tech Advance QOE TBA
3:15pm - 3:45pm

Intermission (30 min)  
SESSION 2
3:45pm - 4:45pm Technical
Voice for Dummies TBA
Business
Mergers and Acquisitions Panel TBA
Regulatory TBA TBA
Marketing Grow Your Business with Guerrilla Marketing TBA
Advanced Tech Network Redundancy Across The Whole Network TBA
4:45pm - 6:15pm     Exhibit Hall TBA
 
7:00pm - 9:00pm Opening Cocktail Mixer TBA

WEDNESDAY, MARCH 7, 2018  
Time Track -- Session Title Room
7:45am - 8:00am - -
TBA
SESSION 3
8:00am - 9:15am Business
Other Ways to Make Money -- Dunn & Bradstreet -- Backups, VoIP, Mail Servers, Etc. TBA
Regulatory Preparing for the CAF II Auctions TBA
HR Hiring The Right People TBA
Marketing Social Media Management & Marketing TBA
Animal Farm
Cambium Road Map and Q&A TBA
9:15am - 9:45am

Intermission (30 min)
SESSION 4
9:45am - 10:45am Technical
Disruptive Technologies (mmWav, SDWAN, LTE, etc) TBA
Regulatory
TBA TBA
HR Managing The Employees You Have TBA
Marketing Secret Sauce For What Makes A Good Ad TBA
Animal Farm
Cambium Road Map and Q&A TBA
10:45am - 11:00am     Intermission (15 min)  
11:00am - 12:00pm     KEYNOTE TBA
12:00pm - 2:15pm     Exhibit Hall  (Lunch from 12:30pm - 1:30pm) TBA
 
SESSION 5
2:15pm - 3:15pm Technical
Leveraging Mapping as a Tool - Site Surveys, Site Acquisition, RF Planning TBA
Business Friendly Competition TBA
Regulatory Leveraging recent (and pending) FCC infrastructure access and deployment decisions to maximize network reach TBA
HR Creating A Culture Of Workplace Success TBA
Animal Farm
TBA TBA
3:15pm - 3:45pm     Intermission (30 min)  
SESSION 6
3:45pm - 4:45pm Technical
Dealing with Subscribers' WiFi/Router TBA
Business
Thinking About Your Business From The Outside In TBA
Regulatory Spectrum Update TBA
Finance Dunn & Bradstreet: How To Get and Maintain Credit TBA
Animal Farm
TBA TBA
4:45pm - 6:45pm   Exhibit Hall Reception TBA

THURSDAY, MARCH 8, 2018  
Time Track -- Session Title Room
7:45am - 8:00am - -
TBA
SESSION 7
8:00am - 9:15am Technical
Installer Training TBA
Business
Implementing Traction TBA
Regulatory FIRSTNET TBA
Finance Accounting/Finance 101 TBA
Animal Farm
UBNT Road Map and Q&A TBA
9:15am - 9:45am     Intermission (30 min)  
SESSION 8
9:45am - 10:45am Technical
Roof Safety - OSHA TBA
Business
Site Acquisition Process (Zoning, Leases, Easements, Etc) Changing Local Zoning TBA
Regulatory ISP enforcement and compliance issues following the repeal of Title II "Net Neutrality" rules TBA
Finance Budgeting & Forecasting TBA
Animal Farm
TBA TBA
10:45am - 11:00am     Intermission (15 min)  
11:00am - 12:00pm     KEYNOTE TBA
12:00pm - 2:15pm     Exhibit Hall  (Lunch from 12:30pm - 1:30pm) TBA
 
SESSION 9
2:15pm - 3:15pm Technical
Raspberry PI In Your Network TBA
Business
TBA TBA
Regulatory Effecting Change in Local Zoning Code TBA
Advanced Tech Advanced BGP - CDN, SDN TBA
Animal Farm
TBA TBA
3:15pm - 3:45pm     Intermission (30 min)  
SESSION 10
3:45pm - 4:45pm Technical
Battery Backup / Off Grid Electric TBA
Business
How To Develop Processes to Streamline Your Business TBA
Regulatory Emerging Regulatory Issues Surrounding IoT Deployment, Drones, and Related Applications TBA
Advanced Tech More RF Planning TBA
Animal Farm
TBA TBA
4:45pm - 5:00pm     Intermission (15 min)  
5:00pm - 5:45pm   Closing Session TBA

WISPA